Hirdetés

Hogy jön A tűz és jég dala a gamescomhoz?

|

Összeszedtük a 2022-es gamescom legjobb és legrosszabb pillanatait, de nyilván szót kellett ejteni a Sárkányok házáról is.

Hirdetés

Folytatódik a Heti Meta, a GameStar és a Leet közös podcastsorozata, amelyben (általában) kéthetente átbeszéljük a játékvilág legfontosabb történéseit épp úgy, mint a minket foglalkoztató egyéb geek témákat, most például az HBO Max új sorozatát. 

A nyolcadik adásban szó esik az EA felvásárlásával kapcsolatos pletykáról, összegezzük a 2022-es gamescom legjobb és legkellemetlenebb pillanatait, illetve megbeszéljük, kinek hogy tetszett a Trónok harca: Sárkányok háza évadnyitója.

Hirdetés

Szerintetek mik voltak az idei gamescom csúcspontjai és leginkább ciki mozzanatai? Írjátok meg kommentben!

Az adás egyébként elérhető a fontosabb podcastplatformokon is:

Ha tetszett nektek a beszélgetés, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is. Ha támogatni szeretnétek azt, amit csinálunk, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van - nagyon köszönjük nektek, ha esetleg így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)