Hirdetés

Hogyan jutunk el Uborkától a pingvinig? Nézd meg!

|

Kipróbáltunk egy vadonatúj társasjátékot, amiben összefüggéseket találva kell összekötni különböző dolgokat.

Hirdetés

Rég nem láttuk már egymást, úgyhogy egészen izgalmas volt ismét egy asztal köré ülni, hogy újabb társasjátékot próbáljunk ki. A szokásos, az Itt van a nyelvemen,  a Delírium, a Guinness Világrekordok és a Villámválasz videókban már látott Endre-Kaci-Paca trióhoz most Merci is csatlakozott, hogy még szórakoztatóbb legyen az Uborkától a pingvinig.

A Formatex új játékában egyszerű a feladatunk: minden játékos kap egy 25 lapból álló paklit, majd ebből húz négyet, és megpróbálja a kártyák valamely oldalán található tárgyat összekapcsolni az asztal közepén lévő kettővel. Aki nem tud értelmes kapcsolattal előállni, próbálkozása után büntetésből öt lapot húz, és az nyer, akinek előbb elfogy a paklija.

Hirdetés

Azt nem áruljuk el, hogy ki nyert, ehhez mindenképp meg kell néznetek a videót, de egyébként is ajánljuk: mi nagyon jól szórakoztunk közben.

Hamarosan újabb társassal jövünk, iratkozzatok fel a csatornánkra mindenképp!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)