Hirdetés

Hogyan került bajba a CDPR a hackerek miatt? Elmeséljük!

|

Nem sokkal azután, hogy kibertámadás érte a CDPR​-t, a hackerek már aukcióra is bocsátották a Cyberpunk 2077​, a The Witcher 3 és a Gwent forráskódjait. Mindent elmondunk ebben a videóban.

Hirdetés

Eléggé rájár a rúd a napokban az egyébként sem épp a cég legjobb időszakát megélő CD Projekt Redre. Elő körben kiderült. hogy kibertámadás érte a lengyeleket, és a hackerek megszerezték több játék, köztük a Cyberpunk 2077, a Gwent, és a The Witcher 3 forráskódját, tegnap pedig már odáig fajult a helyzet, hogy ezeket elkezdték értékesíteni a támadók

Korábban szerettétek azokat a rövid videóinkat, melyek aktualitásokra reagálnak, friss híreket tálalnak könnyen fogyasztható formában. A mostani eset kapcsán is egy ilyen anyagot találtok meg alább. 

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni az ilyen és ehhez hasonló rövidebb, aktuális híreket taglaló videóinkról, akkor erősen javallott feliratkozni YouTube-csatornánkra, illetve bekapcsolni a kis csengettyűt is - utóbbi azért nagyon fontos, mert ennek segítségével kaphattok értesítést legújabb anyagainkról már azok publikálásának pillanatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)