Hirdetés

Hogyan lett a Forspoken sikervárományosból a Square Enix újabb kudarca?

|

Videotesztünkből erre a kérdésre is választ kaptok.

Hirdetés

Mióta fél - sőt lassan minkét - szemét az NFT-kben rejlő üzleti lehetőségeken tartja, egyre sűrűbben tapasztaljuk, hogy ha nem Final Fantasyről van szó, akkor a Square Enix játékai esetében indokolt a szokásosnál is óvatosabbnak lenni. Bebizonyosodott ez a Marvel's Avengers, a Babylon's Fall és most a Forspoken kapcsán is.

Igaz, utóbbinak vannak olyan vonásai is, amelyek kimondottan jól sikerültek, ám a sztori és a dialógusok alkalmasak rá, hogy sokunkból szekunder szégyenérzetet váltsanak ki, és tökéletesen megértjük azt, akit az ilyesmi taszít.

Hirdetés

Nektek egyébként sikerült felülemelkednetek a játék a hibáin, hogy aztán felfedezzétek a nyitott világot és élvezzétek a pazar harcrendszert? Ne fogjátok vissza magatokat, bármit is gondoltok a Forspokenről, írjátok meg kommentben!

Amennyiben elégedettek vagytok ezzel a videóval, fontoljátok meg, hogy feliratkoztok a csatornánkra, és ha már ott vagytok, nyomjatok rá a csengettyűre is, nehogy lemaradjatok a későbbi tartalmainkról. Ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, azt a  csatornatagság, illetve a szuperköszönet funkció révén tehetitek meg. Mindegyikért nagyon hálásak vagyunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)