Hirdetés

Hogyan válassz gaming notebookot?

|

Nem egyszerű kérdés, de megpróbálunk segíteni abban, hogy kell játékra is alkalmas gaming notebookot választani.

Hirdetés

Előző videónkban már volt szó róla, hogy mikor érdemes asztali PC-t, és mikor notebookot vásárolni játékra. Nézzük most meg azt, hogy mi a teendőd akkor, ha az utóbbi kategória mellett döntöttél. Az biztos, hogy olcsón nem fogod megúszni: 300 000 forint alatt új, játékra tényleg alkalmas notebookot nehéz találni.

Az alábbi videóban részletesen elmeséljük, mire érdemes ügyelni a vásárlás előtt, mik a fontos szempontok a processzor és a VGA kiválasztása esetében, mennyi memória elegendő a boldogsághoz, illetve milyen kijelző az ideális egy hordozható játékközpont esetében. Persze a mobilitás szempontjából kulcsfontosságú tényezőről, vagyis az akkukapacitásról sem feledkeztünk meg.

Hirdetés

Nézzétek meg az alábbi videót, ha hasznos tanácsokra van szükségetek vásárlás előtt:

Az Extreme Digital Black Friday akciói november 13-án, pénteken élesednek, figyeljétek az oldalt a legjobb árakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)