Hirdetés

Hol csúszott félre a The Callisto Protocol?

|

Legújabb videónkban erre a kérdésre keressük a választ.

Hirdetés

A PUBG univerzumba ékelődő narratív horrorként indult, aztán az előbbi vonalat inkább teljesen elengedte a The Callisto Protocol, hiába néz ki lehengerlően, több aspektusa is kifejezetten zavaró, idegesítő lett. A látvány lélegzetelállító, a hangdizájn is remek, de ezen felül nem kevés negatívumot kell elsorolunk.

És ezt meg is tesszük az alábbi videóban. Hiába kaphatna ugyanis a játék csillagos ötöst az audiovizuális érdemei miatt, a gyenge történet és a felemás harcrendszer alaposan belerondít a nagy egészbe. A mentési rendszer hiányosságairól már nem is beszélve.

Hirdetés

Nektek egyébként mi a véleményetek a The Callisto Protocolról? Írjátok meg lent, a kommentek között! 

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)