Hirdetés

Horizon Zero Dawn livestream - nézz bele velünk együtt a játékba!

|

Hosszú szünet után visszatér a GameStart Live, és élőben, veletek együtt éljük át a Horizon Zero Dawn első pillanatait. Csatlakozzatok!

Hirdetés

Mint azt talán észrevettétek, felpörgött a YouTube csatornánk, nem állunk meg addig, amíg le nem nyomjuk PewDiePie-t. Lehet, hogy az nem most lesz, de a szeretet erejével és a ti támogatásotokkal hisszük, bármi sikerülhet.

Következő lépésként felébresztjük álmából a GameStart Live sorozatunkat, ami olyan, mint a GameStart, csak élőben játszunk. A héten megjelenő Horizon Zero Dawnt vesszük ma elő, amit Kaci teljesen az elejétől indít, így láthatjátok első, bizonytalan lépéseit Aloy szerepében. Nem tudjuk még, meddig csapatjuk, de nem ígérünk 24 órás streamet. Mindenesetre kapcsolódjatok be, jó móka lesz, 17:00-kor kezdünk:

Iratkozzatok fel csatornánkra, hogy megnyíljon előttetek az Édennek az kapuja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)