Hirdetés

Hugh Jackman visszatér a Deadpool 3-ban, de mint jelenthet ez az MCU-ra nézve?

|

Három érdekes kérdés mentén jártuk körül Hugh Jackman visszatérését.

Hirdetés

Pár napja még álmodni sem mertünk volna, hogy az a Hugh Jackman, aki korábbi nyilatkozatai szerint a 2017-es Logan után szögre akasztotta az adamaintiumkarmokat, még egyszer utoljára visszatér Wolverine ként. Ryan Reynolds kedvéért azonban úgy tűnik, most erre is hajlandó lesz Jackman, aki szerepelni fog abban a Deadpool 3-ban, ami immár az MCU szerves részét fogja képezni.

Mi most az alábbi videóban azon kérdésekre keressük a választ, miszerint a nagy hír tükrében hogyan helyezhető majd el az új Deadpool film a Marvel filmes univerzumának nagy kánonjában, hogyan lehet életben Wolverine, ha a 2017-es Loganben meghalt a karakter, illetve milyen jövőhat majd vár rá az MCU-ban.

Hirdetés

Természetesen konkrét válaszaink nincsenek (illetve Logan halálát időközben maga Reynolds tisztázta, de ez egybevág a mi véleményünkkel is), így csak találgatni tudunk, mindenesetre tippekkel azért szolgálunk nektek. Ugyanakkor ahogy mindig, most is kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre, szóval bátran írjátok meg lent, a kommentek között azt, ti hogy látjátok a helyzetet. 

Ha egyetlen hasonló videóról sem szeretnétek lecsúszni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - hatalmas köszönet nektek, ha így tesztek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)