Hirdetés

Idei kedvenceink és 2020-as játékok, amiket nagyon várunk

|

A GameStar szerkesztői arról mesélnek, milyen volt eddig a 2020-as év játékmegjelenések szempontból, és mire lehet még számítani.

Hirdetés

Ezen a héten egy GameStar Hype különkiadással jelentkezünk, amelyben mesélünk idei PC-s, Xbox One-os, PS4-es és mobilos kedvenceinkről, illetve átbeszéljük, hogy milyen fontos játékmegjelenésekre számíthatunk még 2020-ban.

Hirdetés

Bár a naptár szerint már bőven túl vagyunk a 2020-as év felén, fontosabb játékmegjelenések terén nagyjából most jutottunk el a félidőhöz, ezért is gondoltuk, hogy meglepünk benneteket egy efféle tematikus adással. Nézzétek meg az új adást, majd a kommentek között mondjátok el, ez a megoldás mennyire tetszik nektek, illetve nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között!

A GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Jövő héten visszatérünk a megszokott, hírműsoros felálláshoz, ha nem akartok erről sem lemaradni, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)