Hirdetés

Igazi pilótaként próbáljuk ki a Microsoft Flight Simulatort

|

A Microsoft Flight Simulatorban nem nehéz földhöz csapni egy gépet, még jó, hogy lesz velünk egy igazi pilóta. RG botkormánnyal vág neki a kalandnak.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt landolt a Microsoft Flight Simulator Xbox Series X és Series S konzolokon, de a kiadónak még bőven vannak tervei a játékkal, így hát nem csoda, hogy a gamescomon is meséltek egy kicsit az érkező újításokról.

Az új Top Gun filmet például egy méretes DLC kíséri majd, de kapunk egy dedikált Air Race módot is, sőt, folyamatosan szépítgetik a virtuális világ egyes részeit is.

Hirdetés

A következő, szeptemberben érkező World Update Németország, Ausztria és Svájc területeit varázsolja majd még szebbé és valósághűbbé. A megjelenés óta persze így is rengeteg változás történt már a játékban, többek közt ezeket is lecsekkolja majd a mai streamben EndreMan és RG, utóbbi kollégáról talán többen tudjátok, hogy igazi pilóta, nem riad meg a teljesen élethű szimulációtól, így botkormánnyal vág neki a fellegeknek. 

15:30-kor kezdünk, ne maradjatok le!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)