Hirdetés

Így építs menő gamer sarkot!

|

Ha nálad is szűkös a hely, vagy csak feldobnád az íróasztalod, nézd meg ezt a videót!

Hirdetés

A konzolos játékosoknak viszonylag kevés hely is elég: a kontrollert a kezükben tartják, csak a kijelző és maga a masina foglal helyet, általában azok sem asztalon. A PC-seknél viszont bonyolultabb a helyzet, náluk terpeszkedik a monitor, a billentyűzet, és az sem árt, ha nagy területen tudják mozgatni az egeret, kompetitív játékokban ez fontos lehet. 

Ha viszont szűkös a hely, nem fér el akármekkora asztal, és lehet, hogy nem tudjuk úgy berendezni, hogy végül kényelmesen gépezhessünk. Pár extra eszközzel azonban javíthatunk a helyzeten.

Hirdetés

Az alábbi videóval ebben próbál segíteni Kaci, aki maga is szembesült a problémával. Négy percben foglalta össze, hogyan tette saját gamer sarkát kényelmessé, hangulatossá. Ha ti is hasonlót terveztek, figyeljétek az Extreme Digital Black Friday akcióit, hátha akad valami, amire pont szükségetek van! 

További videós tartalmainkat a GameStar Hungary csatornán találjátok, feltétlenül iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)