Hirdetés

Így fejlődött a The Last of Us Part II játékmenete

|

A történet eddig nem ismert részletein túl videóban ismertetjük azokat a játékmenetbeli újításokat, amelyeket a Naughty Dog eszközölt a The Last of Us folytatásán.

Hirdetés

Már megérkezett szerkesztőségünkbe a The Last of Us Part II, és alig várjuk az embargó lejártát, hogy végre megoszthassuk veletek a Naughty Dog legújabb játékával töltött napok tapasztalatait. Mert ahogy ti is, úgy természetesen mi is roppant kíváncsiak voltunk a történet fordulataira (amennyire lehetett, próbáltuk távol tartani magunkat a spoilerektől), és hogy miként sültek el az első részben megismert játékmeneten eszközölt kisebb-nagyobb változtatások.

Hirdetés

Ugyanis a felfedezéstől a kraftolásig sok mindent újragondoltak a fejlesztők annak szándékával, hogy a korábbinál is kielégítőbb élményt nyújtson. Hiába lett idősebb, magasabb és erősebb Ellie, harcolni mindenképpen máshogy kell majd vele, mint annak idején Joellel, de ez csak egy a számos példa közül.

Hogy a jövőben se maradjatok le legújabb videóinkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)