Hirdetés

Így idézi meg az Assassin's Creed Mirage a széria hajdani szellemiségét

|

A hivatalos bejelentéssel párhuzamosan rengeteg információt osztott meg a Ubisoft a következő Assassin's Creedről.

Hirdetés

Nagyobbacska kiegészítőnek indult, aztán már-már teljes értékű, de mindenképpen önálló projektté nőtte ki magát az Assassin's Creed Mirage, amelyet a központi karakter, Basim miatt bátran tekinthetünk az Assassin's Creed Valhalla előzményeként is akár, de még találóbb, ha spin-offként gondolunk rá.

De nemcsak emiatt izgalmas, hanem azért is, mert hosszú idő után visszakanyarodik a Ubisoft a franchise eredeti irányvonalához, amikor még szabályozottabb mederben csordogált a történet, nem kerültek szerepjátékokra jellemző döntéshelyzetekbe a rajongók, a dialógusokból hiányoztak a válaszlehetőségek, és a rejtett penge egyetlen jól irányzott és tökéletesen időzített döfésével bárkit el lehetett küldeni teremtőjéhez.

Hirdetés

Az alábbi videóban minden lényeges tudnivalót összeszedtünk az Assassin's Creed Mirage-ról, úgy a történetet, mint a játékmenetet illetően, de a helyszínről, a korszakról, és a játék különféle kiadásairól is hallani fogtok sok egyéb mellett.

Ha elnyerte tetszéseteket ez a videó, és kíváncsiak vagytok a jövőbeli tartalmainkra is, akkor érdemes feliratkoznotok YouTube-csatornánkra, így biztosan nem maradtok le róluk. Amennyiben pedig még a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor azt a szuperköszönet funkció használatával tehetitek meg, vagy úgy, hogy csatornataggá váltok. Mindegyikért roppant hálásak vagyunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)