Hirdetés

Így kellene kinéznie egy Grand Theft Auto játéknak 2021-ben

|

Azonnal rávetnénk magunkat egy ilyen Grand Theft Auto remake-re.

Hirdetés

Vajon hogy festenének a korábban megjelent GTA epizódok szereplői, ha 2021-ben adnák ki ezeket a játékokat? Erre a kérdésre kereste a választ egy tehetséges grafikus, mi pedig most megmutatjuk nektek, hogyan is álmodta meg Hossein Diba a Rockstar sorozatának hőseit.

Egyelőre csak álom marad, hogy egy modern remake formájában térjenek vissza a régebbi GTA játékok, de az alábbi videóban látható grafikák alapján elmondható, piszkosul jó lenne, ha egyszer zöld utat adnának nekik. 

Hirdetés

Ti melyik GTA epizódot próbálnátok ki legszívesebben ilyen megújult köntösbe bújtatva? Meséljetek erről lent, a kommentek között, ha pedig még nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hossein Diba ArtStation oldalára pedig mindenképp nézzetek rá, GTA-s munkái mellett még sok szépséget láthattok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)