Hirdetés

Így kezdték a legnagyobb filmsztárok

|

Összeszedtük tíz közkedvelt filmcsillag legelső szerepét.

Hirdetés

Tudtad, hogy Robert Downey Jr. már 5 évesen a kamerák elé állt? És azt, hogy  Clint Eastwood viszont ötször ennyi idősen kapta meg első szerepét? Nem is gondolnád, hogy napjaink legnagyobb színészei és színésznői milyen fiatalon, vagy éppen milyen sokára kerülhettek fel először egy mozifilm stáblistájára. 

Legújabb videónkban most összesen tíz sztár első filmszerepét szedtük egy nagy csokorba.

Hirdetés

Többek között olyan hírességek szárnypróbálgatásairól lesz szó a videóban, mint Scarlett Johansson, Natalie Portman, Tom Cruise, vagy épp Johnny Depp.

Ha esetleg a jövőben készítenénk még egy folytatást ennek az anyagnak, kiket látnátok benne szívesen? Írjátok meg kommentben, és ha még nem tettétek volna, akkor persze bátran iratkozzatok fel! Ha esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)