Hirdetés

Így még sosem hallottad kedvenc játékaid zenéit

|

A Game Pass Online Fesztivál utolsó napján hallott DJ szettet most utólag is feltöltjük, hogy külön is tudjátok élvezni a dallamokat.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztiválon három teljes héten át jelentkeztünk napi élő adásokkal, a legutolsó livestream végén pedig egy különleges meglepetést is kaptatok: minikoncerttel ünnepeltünk, az abban lepörgő DJ szettben pedig kedvenc videojátékaitok legemlékezetesebb dallamait hallgathattátok mixelve.

Úgy éreztük, ez az anyag önmagában is annyira remek lett, hogy külön is feltöltjük a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és megosztjuk veletek, hátha szeretnétek újra meghallgatni, vagy épp bepótolni, ha lemaradtatok volna róla.

Hirdetés

Ha tetszett a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt.

Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)