Hirdetés

Így nézd időrendi sorrendben a DC Extended Universe minden filmjét és sorozatát

|

Lassan itt a DCEU vége, épp itt az ideje rendbe rakni a kánont.

Hirdetés

Hosszú ideje toldozgatjuk már az első alkalommal 2017-ben publikált cikkünket, melyben kronológiai és nem megjelenésük szerinti sorrendben pakoltuk egymás után az MCU filmjeit és immár sorozatait is. Ennek elkészült időközben több videós átirata is, a legutóbbit ide kattintva éritek el. De mi a helyzet a rivális DCEU-val?

A 2013-ban indult DC Extended Universe idén decemberben az eddig ismert formájában véget fog érni, mi viszont már most összeraktunk egy olyan listát, amelyben időrendi sorrendben, a kánon szerint található meg minden film és sorozat. Alább ezt nézhetitek meg videóban.

Hirdetés

Fontos külön is kiemelni, hogy itt kizárólag a DCEU világáról van szó, nem ezen az idővonalon szerepelnek a korábbi mozik és sorozatok, vagy épp a Jóker és az új Batman-film sem, így ezeket hiába is keresnétek ebben az összeállításban. 

Nektek egyébként melyik a kedvenc DC filmetek? Írjátok meg kommentben! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)