Hirdetés

Így születtek a DC Comics legnagyobb hősei

|

Ma már mindenki ismeri Supermant, Batmant, vagy épp Wonder Womant. De mikor és hogyan találkozhattunk velük legelőször?

Hirdetés

Úgy gondoltuk, hogy izgalmas lenne felidézni a legismertebb figurák legelső képregénybéli indulását, hiszen némelyikük pont attól érdekes, hogy mennyire készen kaptuk őket, míg másoknál jelentős változásokra csodálkozhatunk rá a filmvásznon.

Első körben a DC Comics ikonikus karaktereiről mesélünk, egy későbbi videónkban pedig a Marvel legnagyobb szuperhőseivel folytatjuk majd a sort.

Hirdetés

Ha tetszett a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)