Hirdetés

Így tanulhatod meg a legismertebb kitalált nyelveket

|

Filmekből, sorozatokból, vagy épp videojátékokból te is ismered őket, de ezeket valakinek egyszer ki kellett találnia.

Hirdetés

Számos előnyhöz juttathatja az embert az életben az, ha anyanyelvén kívül más nyelveket is beszél. Értelemszerűen először a legtöbben az angol megtanulásába fognak bele, pedig az a helyzet, hogy válogathatnának egy csomó fiktív opció közül is. Kevesebb eséllyel kell majd klingonul vagy dothrakiul rendelnetek egy külföldi kávézóban szójatejes lattét, de mennyire végtelenül menő már, ha tényleg össze tudtok hozni pát valós mondatot ezeken a kitalált nyelveken?

Az alábbi videóban a talán legtöbbek számára ismerősen hangzó fiktív nyelveket szedtük össze, legyen szó filmekről, sorozatokról, könyvekről vagy videojátékokról. 

Hirdetés

A lista természetesen most is szabadon bővíthető, nyugodtan dobjátok be a ti kedvenc fiktív nyelveiteket is!

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)