Hirdetés

Így telt a Grand Theft Auto széria első 25 éve

|

Összefoglaltuk a két és fél évtizede elstartolt GTA-széria eddigi útját.

Hirdetés

Megállíthatatlan gyorsasággal pörögnek az idő fogaskerekei, mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy már 25 év telt el a legelső Grand Theft Auto-játék megjelenése óta. A jeles születésnap alkalmából mi most videóban foglaltuk össze ezt a 25 esztendőt, illetve kicsivel többet, mert a GTA születése előtti időről is szó esik egy kicsit az alábbi anyagban.

Írott formában is olvashattátok egyébként nemrég ezt az összefoglalót, de természetesen nem kellett sokáig várnotok a videós verzióra sem - ahogy ezt már megszokhattátok nálunk.

Hirdetés

Egy ilyen téma kapcsán pedig nyilván a kérdés is adott: nektek mi a legkedvesebb emléketek a 25 éves GTA franchise kapcsán? Írjátok meg kommentben! 

Ha semmiképp sem akartok lecsúszni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)