Hirdetés

Ilyen volt az Xbox One PlayIT Show

|

40 ezer négyzetméteren több tízezer gamer bulizott november 18-19-én a PlayIT Show-n. Mutatjuk, milyen volt.

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt rendezték az Xbox One PlayIT Show-t a Hungexpón, amire most is rengetegen voltak kíváncsiak. Ez természetesen nem csoda, hiszen ezúttal is elképesztően változatos volt a program, sportok és e-sportok, cosplayerek, videósok, a legújabb hardverek, na meg persze rengeteg játék várta az érdeklődőket.

Hirdetés

Természetesen mi is ott voltunk, és nemcsak a HelloWorld színpadon, hanem a rendezvény számos pontján találkozhattatok velünk (vagy inkább mi veletek, köszönjük is mindenkinek, aki odajött lepacsizni!). Ilyen volt például a GameStar stand pihenőrészlege:

Száguldó riportereink pedig az egész rendezvényt bejárták, hogy a legjobb pillanatokról azok se maradjanak le, akik esetleg valamiért nem tudtak kilátogatni. Mutatjuk is a bulit videón:

Rengeteg exkluzív anyaggal készülünk még, úgyhogy megéri ránk feliratkozni is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)