Hirdetés

Íme az MCU 5. és 6. fázisának minden bejelentett projektje

|

Egyetlen videóba szedtük össze az összes nagy Comic-Con-os bejelentést és premierdátumot Marvel fronton.

Hirdetés

Ma hajnalban a San Diego Comic-Conon a Kevin Feige volt olyan kedves, és elmesélte, mit fognak várni, és idővel nézni az elkövetkező több mint három évben a Marvel filmes univerzuménak rajongói. Konkrét premierdátumokkal teletűzdelve ugyanis felvázolta az MCU teljes ötödik fázisát, valamit a hatodik felvonásból is bedobta a Fantaszikus Négyes filmet és két új Bosszúállók mozit.

Bőven volt tehát miről mesélnünk nekünk is az alábbi összefoglaló videóban.

Hirdetés

Ebben az anyagban ugyanis összeszedtük az összes már bejelentett Marvel mozifilmet és élőszereplős Disney+-os MCU-sorozatot. A filmek esetében konkrét premierdátumokkal is tudunk szolgálni, míg a szériáknál a premier negyedévét lőtték be egyelőre az illetékesek. 

A kérdés persze adott: a felsorolt temérdek projektből ti melyiket várjátok a leginkább?

Ha tetszett nektek ez a rövidnek cseppet sem nevezhető lista, és a róla készül videónk, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. Kövessétek a GameStart, a nyáron még rengeteg izgalmas videóval készülünk nektek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)