Hirdetés

Ismerősnek tűnnek a Star Wars híres puskái? Nem véletlen!

|

A Star Wars legendás lőfegyverei között még a szakavatatlan szemek is felfedezhetnek ismerős darabokat.

Hirdetés

Nemrég egy külön cikkben foglalkoztunk azzal, mely valóban létezett lőfegyverek alapján készülhettek el az eddigi mindhárom Star Wars trilógiában látott futurisztikus puskák és pisztolyok. 

Természetesen egy ennyire a vizualitásra épülő téma szinte kiáltott azért, hogy videót is készítsünk róla nektek, így alább ezt a magyarázót találjátok meg. Alaposan körüljártuk a Csillagok háborúja lőfegyvereit, és teljesen nyilvánvaló hasonlóságot fedeztünk fel konkrét és közismert flintákkal, szóval bőven van miről mesélnünk. 

Hirdetés

Most tehát bökjetek rá a hívogató Play gombra, ha pedig korábban még nem tettétek volna, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Már él a csatornatagság funkció is, ha szeretnétek támogatni a munkánkat, akkor ennek segítségével ezt is megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)