Hirdetés

Ismerted ezeket a filmes bakikat?

|

Olykor a kellékes hibázott, máskor egy stábtag volt épp a legrosszabb helyen.

Hirdetés

Pár hete már mutattunk nektek egy olyan videót, amiben emlékezetes mozis bakikat gyűjtöttünk össze, azóta pedig egyrészt ti is bedobtatok egy csomó ötletet, valamint nekünk is eszünkbe jutott még pár filmes botlás, így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön-e a második rész. Alább ezt találjátok meg.

A filmek mellé ezúttal becsúszott egy sorozat is, de nemrég olyan jót nevettünk a Netflix-féle Resident Evil sorozat egyik hibáján, hogy semmiképp sem hagyhattuk le a felsorolásról.

Hirdetés

Nyilván ez a toplista a végtelenségig bővíthető lenne, így arra biztatunk benneteket, hogy lent, a kommentek között nyugodtan dobjatok még be ti is olyan filmes bakikat, amiket mi most esetleg nem említettünk meg!

Ha tetszett nektek ez a lista, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)