Hirdetés

It Takes Two és még 5 játék, amit ne hagyj ki márciusban!

|

Most végre össze tudtunk szedni hat játékot, amire érdemes odafigyelni.

Hirdetés

Teljesen véletlenül alakult úgy, hogy havonta hat játékot gyűjtünk videóba; nem határoztunk meg irányszámot, úgy voltunk vele, hogy annyit emelünk ki, amennyit érdemes - aztán mindig épp ennyit volt érdemes. Januárban és februárban azonban erősen küszködtünk, utóbbi esetében csak azért lett meg a hat, mert a The Nioh Collection két címet foglalt magába.

Most sem volt sokkal könnyebb dolgunk, mert hiába jelenik meg több mint 20 újdonság, ezek nagy részével már találkoztunk más platformokon, sőt, lesz, ami semmilyen újítást nem kap, csak örülhetünk, hogy modern rendszereken is fut. 

Hirdetés

Ez most egy ilyen év, reméljük, nem torlódik minden májusra. Azért a kiemeltek között tényleg vannak olyan játékok, amikre érdemes lesz figyelni, úgyhogy ha van öt percetek, merüljetek el az alábbi videóban, és ha már így tesztek, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)