Hirdetés

Itt az első virtuális GameStar közönségtalálkozó, még nem késő benevezni rá!

|

Ahogy ígértük, most minden rólatok fog szólni, együtt játszunk és reményeink szerint egy jót beszélgetünk.

Hirdetés

Ma 15 órától várunk benneteket a csak és kizárólag a csatornatagok számára szervezett első virtuális GameStar közönségtalálkozón, ahol egyrészt bármit kérdezhettek tőlük (szeretnénk egy hosszabb, kötetlen beszélgetést veletek), illetve közös játékkal is készülünk.

Ahhoz, hogy részt tudjatok venni, nem kell mást tennetek, mint előfizetni a csatornatagságra, ez 399 forintot jelent mindösszesen - vannak drágább opciók is, de ez csak egy lehetőség a nagyobb mértékű támogatásra, egyáltalán nem kötelező.

Hirdetés

Mellettem Kaci és EndreMan biztosan ott lesz a stúdióban, és még az is lehet, hogy mazur is befut. Erről a mai buliról tényleg kár lenne lemaradni!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)