Hirdetés

Itthon készülnek a világ legjobb virtuális flipperasztalai

|

A Zen Studios Star Wars asztalait most a GameStar magazin decemberi száma mellé is bezsákolhatjátok.

Hirdetés

Sokan talán nem is tudják, hogy a Pinball FX fejlesztését a hazai illetőségű Zen Studios végzi. A srácok rendszeresen fantasztikus tematizált asztalokkal lepik meg a műfaj kedvelőit, amelyek közül néhányat most a GameStar magazin mellé is bezsákolhattok.

Hirdetés

Stílusos környezetben, a Flippermúzeumban beszélgettünk a Grafl Péterrel, a Zen Studios dizájnerével, aki többek közt arról is mesélt, hogyan dolgoznak együtt a Lucasfilmmel egy-egy film megjelenése előtt. A srácokat nyilván elég sok kulisszatitokba beavatják, de azért mindent nekik sem árulnak el, bizonyos részeket maguknak kell kitalálniuk, a stúdió csak tanácsokkal segíti a munkát. A Pinball FX nem csak a bogyók lökdöséséről szól, rengeteg küldetéssel, minijátékkal és animációval próbálják a lehető legizgalmasabbá tenni a virtuális flippereket, nem véletlen, hogy sokan kapnak rá ezekre az asztalokra.

A Star Wars Pinballt most ti is bezsákolhatjátok, hogy lecsaptok a 2017/12-es GameStar magazinra, ami már kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)