Hirdetés

Resident Evil 3 és még öt játék, amire érdemes odafigyelni áprilisban

|

Áprilisban a felújított verziók, a taktika, valamint a száguldás kerülnek majd a fókuszba.

Hirdetés

HP tesztjét már olvashattátok a Resident Evil 3 Remake-ről (sőt videóban is megnézhettétek), de maga a játék csak április 3-án jelenik meg, így következő megjelenési listánkat értelemszerűen vele nyitottuk.

Hirdetés

A Capcom újrakevert klasszikusa mellett még érdemes lesz odafigyelni mások mellett a Final Fantasy VII Remake-re, a Gears Tactics-re, vagy épp a Predator: Hunting Groundsra, de azért rajtuk kívül is akadnak még versenyzők az alábbi videóban felsorolt címek között. Bökjetek is rá nyomban a hívogató Play gombra, lent a kommentek között pedig bátran meséljetek arról, hogy ti melyik áprilisi megjelenést várjátok a legjobban. 

További videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)