Hirdetés

Ezt az 5 játékot lesz érdemes figyelni májusban

|

Nem különösen izgalmas a májusi játékmegjelenések kínálata, a szokásos 6 helyett megfeszülve is csak 5-öt tudtunk kiválasztani.

Hirdetés

Különösen ínséges lesz az idei május játékmegjelenések tekintetében, jelen állás szerint még a hasonlóan kevéssé acélos április is sikerül alulmúlni. Eredetileg persze nem így lett volna, de az egymást követő halasztások miatt sok fontos címet csak később fogunk megkapni, de azért nem mindig olyan nagy baj, ha az ember nem csak az AAA terepen néz körbe kikapcsolódás után kutatva.

Hirdetés

Azért csak sikerült összeszedünk pár izgalmasabbnak tűnő címet (a megszokott hat helyett ezúttal csak ötöt), szóval még így is érdemes rábökni a hívogató Play gombra, és megnézni, egészen pontosan milyen megjelenések is várnak bennünket május folyamán. A teljes listáért pedig ide kell kattintatnotok

Ha nem akartok lemaradni további videóinkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)