Hirdetés

A játékfüggőség mint betegség

|

Az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan is betegségnek nyilvánította a videojáték-függőséget. Pszichológusokkal beszélgettünk a témáról.

Hirdetés

A First Lego League nem csak azért volt remek rendezvény, mert az ifjú mérnökök összemérhették tudásukat, hanem azért is, mert teret adott számos olyan beszélgetésnek és előadásnak, amelyek érdeklik a fiatalokat, de a mainstream médiában nem feltétlen kapnak helyet.

Hirdetés

Akik gyakran megfordulnak a PlayIT hasonló programjain, vagy olvassák a GameStar magazint, azoknak bizonyára nem kell bemutatni Bányai Fannit és Zsila Ágnest, akik a videojátékok társadalmi hatásaival, játékfüggőséggel, illetve az e-sportok különböző oldalaival foglalkoznak. Ezúttal is ők voltak a vendégeink, hogy minél alaposabban körüljárhassuk, miért is döntött úgy a WHO, hogy a videojáték-függőségnek bizony ott a helye korunk betegségei közt.

A játékok mellett rendszeresen jelentkezünk majd hasonlóan érdekes témákkal is, így ha szeretnétek ezekből többet látni, feltétlen iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)