Hirdetés

Játékok, amikben szeretünk dolgozni

|

Május elseje alkalmából összeszedtük azokat a videojátékokat, amikben még a munka is szórakoztató.

Hirdetés

A játék elsősorban természetesen szórakozás, de néha igazából munka is - és most nem arra gondolunk, hogy a sanyarú sorsú játékújságíróknak egész nap tesztelni kell egy friss, még megjelenés előtt álló címet. Egyes videojátékokban konkrét munkákat kell vállalnunk fő vagy mellékküldetésekként, és ezek bizony meglehetősen szórakoztatóak tudnak lenni.

Május elseje alkalmából most a kedvenc játékbéli munkáinkat gyűjtöttük össze, illetve egészen pontosan azokat a játékokat, melyekben ezek megtalálhatóak.

Hirdetés

A lista mint mindig, most is teljesen szabadon bővíthető, bátran írjátok meg ti is azokat a számotokra kedves címeket, amikben dolgozni lehet, vagy netán kifejezetten valamiféle valós munkára épülnek.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)