Hirdetés

Főnixként támad fel - Jean Grey magyarázó

|

A héten debütáló X-Men mozi apropóján összegyűjtöttünk mindent, amit az egyik legerősebb mutánsról tudni érdemes.

Hirdetés

Az X-Men: Sötét Főnix mozival lezárul egy korszak, hiszen ez az utolsó film a FOX égisze alatt. A jövőben a Marvel egyengeti majd a mutánsok sorsát, ami remélhetőleg minőségbeli változást is hoz majd az utóbbi időben kicsit botladozó franchise-nak.

Hirdetés

A történet középpontjában a Jean Grey áll, és bár sok évvel ezelőtt már egyszer megpróbálták elmesélni a főnixes sztorit, most újra elővették. És hogy miért olyan fontos a Főnix Erő? Miért rettegi mindenki annyira Jean hatalmát? Az a videóból kiderül:

A narrációt ezúttal is a csodálatos Kovács Bálint készítette, akinek a csatornáján remek hangoskönyveket találtok ha ide kattintotok. Árasszatok felé is egy kis szeretetet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)