Hirdetés

Jégvarázs 2 - az új trailer szinkronosan is varázslatos

|

Már magyarul is megcsodálhatjuk, hogy milyen új kalandokba keveredik majd Elza, Anna és a többiek.

Hirdetés

A Jégvarázs folytatásában végre választ kaphatunk majd arra, hogy Elza miért született varázserővel, azonban a válasz nem csupán rá és családjára, hanem az egész királyságra veszélyt jelenthet. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt járnak utána a titoknak egy veszélyes kaland során.

Hirdetés

Ahogyan az angol változatban is láthattátok, az előzetes egy visszaemlékezéssel kezdődik, amelyben a lányok édesapja mesél egy elvarázsolt erdőről, ahol egykor még szabadon járhattak az emberek, azonban egy szörnyű eset után mindenki elkerüli. Csakhogy Elza látomásai pontosan ide vezetik őt, a rejtélyre pedig előbb-utóbb fény derül, csakhogy a titkok nem adják könnyen magukat. Az előzetest már magyarul is megnézhetitek, természetesen a megszokott szinkronhangokkal.

A Jégvarázs 2 november 21-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)