Hirdetés

Jó filmjei is vannak Adam Sandlernek? Mutatunk rögtön ötöt

|

Ha mélyre ásunk Adam Sandler munkásságában, akkor a sár alól igazi drágakövek is előbukkannak.

Hirdetés

Adam Sandler neve hallatán a legtöbbeknek a vállalhatatlanul pocsék filmek ugranak csak be, melyek haszna maximum annyi, hogy a komikus és baráti társasága utazott egy jót - többször is utalt már arra, hogy egészen egyszerűen ezért választ egzotikus forgatási helyszíneket. Sandler azonban messze több mint a Zs-kategóriás vígjátékok ügyeletes bohóca.

Többször bizonyította már, hogy akár önazonos, akár megszokott karakterétől elrugaszkodott figurákat is kiválóan tud alakítani, ha megfelelő forgatókönyvet kap, és értő rendező dolgozik a projekten. Ebben a videóban most öt példát mutatunk erre.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Péter Zsombor az iménti videó alapjául szolgáló cikke eredetileg a Puliwoodon jelent meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)