Hirdetés

John Wick 3: Parabellum kibeszélő - a világ legszebb fejlövései

|

John Wicket a teljes orgyilkostársadalom üldözi, mi pedig nagyon élveztük azt a millió és egy pofont és találatot, amiket a hajsza közben Keanu Reeves kiosztott. Videón kibeszélős móka következik.

Hirdetés

Írásos kritikánkat már olvashattátok a John Wick 3-ról, most viszont kamera elé ültünk, hogy videóban is mesélhessünk arról, mennyire jött be nekünk a Parabellum. 

Hirdetés

Keanu Reeves 54 évesen is fiatalokat megszégyenítő technikával szórja a halálpontos lövéseket és a bordarepesztő ütéseket. A harcművészetek terén egyébként is képzett színész nem keveset készült a harmadik John Wick mozira. Többek között erről a felkészülésről is mesélünk az alább videóban, illetve kitárgyaljuk, mely pontjai varázsoltak el bennünket a filmnek, és mik azok a részletek, ahol azért már rezgett a léc. 

Érkeznek még a nyáron izgalmas filmek, amelyekről szintén készítünk majd ehhez hasonló kibeszélő videókat. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor remek megoldás lehet megnyomni ezt a mutatós kis gombot itt lent:

Vagy itt fent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)