Hirdetés

Joker magyarázó - Batman legnagyobb ellensége

|

1940 óta számtalan alkalommal került egymással szembe Batman és Joker, noha eredetileg már az első felbukkanásakor meg akarták ölni az írók az azóta kivételes pályát befutott gazfickót.

Hirdetés

Batman legismertebb ellenfele az elmúlt közel 80 évben számos változáson átesett már, temérdek rajzfilmes, mozis és videojátékos adaptációban szerepelt, most például épp Joaquin Phoenix kelti őt életre zseniális módon Todd Phillips filmjében. Az új mozi pedig számunkra is remek apropót jelent arra, hogy meséljünk nektek a bűn bohóchercegéről.

Hirdetés

Tudtátok, hogy Joker egy időben saját lemetszett arcát hordta maszkként? Vagy azt, hogy a vaskalapos szabályozásnak "hála" volt olyan időszak, mikor a pszichopata sorozatgyilkos egyszerű csínytevésekkel tört csak borsot Batmanék orra alá? Ezekről és még sok más érdekességről mesélünk az alábbi videóban, ami megkísérli felgöngyölíteni a karaktert elmúlt közel nyolc évtizedes múltját. A narrációt ismét Kovács Bálint barátunk készítette, külön érdemes figyelni két hátborzongató monológját. 

Ha a jövőben is szeretnétek hasonló magyarázó videókat látni, akkor bökjetek rá erre a mutatós kis gombra itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)