Hirdetés

Joker spoileres kibeszélő - van, amiben nem elég merész

|

Spoilermentesen már meséltünk nektek az új Joker moziról, most viszont belemegyünk a legapróbb részletekbe is, és elkezdjük boncolgatni a film csavarjait.

Hirdetés

Első benyomások videónkban még teljesen spoilermentesen meséltünk a Jokerről, a mai kibeszélőt viszont csak és kizárólag akkor nézzétek meg, ha már ti is láttátok a filmet, mivel bőven vannak benne olyan izgalmas fordulatok, amelyeket nem lenne jó idejekorán megismerni. 

Hirdetés

Todd Phillips filmje sok szempontból mérföldkőnek tekinthető, van azonban pár apró részlet, amelyben nem mert teljesen szakítani a képregényes gyökerekkel, és nekünk pont ez volt az egyetlen komolyabb problémánk a Jokerrel. Az alábbi videóban többek között ezt is kifejtjük részletesen. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni legújabb videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)