Hirdetés

Jön a Counter-Strike 2, a Diablo IV kinyírhatja a videokártyádat

|

Ezen a szombaton is összeszedtük nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Jelenleg is fut a Diablo IV nyílt bétája, a kizárólag az előrendelők számára biztosított előző körben viszont voltak olyan játékosok, akiknek elvileg teljesen kinyírta a videokártyáját a Blizzard új játéka. Akadtak viszont az elmúlt hét napban remek hírek is: a Valve például hivatalosan is bejelentette, hogy jön a CS:GO utána az egy ideje már pletykált Counter-Strike 2.

A GameStar Hype legújabb adásában többek között ezekről is szó lesz, de természetesen még egy halom más érdekességről is mesél nektek Kaci.

Hirdetés

Ilyen például a MindsEye, a GTA atyjának részben Magyarországon készülő új játéka, vagy épp az a friss hír, hogy ejtették a vádakat a Rick és Morty társalkotója, Justin Roiland ellen, nem találtak elég bizonyítékot arra, hogy tényleg zaklatta volt barátnőjét. 

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobj a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. 

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)