Hirdetés

Lootmutató, avagy mit hozott Kaci az E3-ról?

|

Megnéztünk és kipróbáltunk több tucat játékot a Los Angeles-i expón, a tapasztalatok és élmények mellett pedig rengeteg értékes cuccot is hazahoztunk. Mutatjuk is, hogy miket.

Hirdetés

Az idei E3 több szempontból is különleges volt. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy idén gyakorlatilag boldog-boldogtalan bemehetett, aki hajlandó volt kifizetni a pár száz dolláros jegyet, aminek köszönhetően elképesztő embertömeg volt bent, akik hajlandóak voltak 8-10 órát sorba állni azért, hogy 20 percet játszhassanak egy játékkal, vagy kapjanak egy ajándék pólót.

Ebből adódóan nekem is egy kicsit nehezebb dolgom volt, hiszen a hatalmas káoszban az előadások és demók helyszínét is nehezebb megtalálni, meg hát én is örültem volna néhány menő pólónak és egyéb ajándéknak, de nem igazán volt időm órákat a sorban tölteni. Szerencsére így is sikerült bezsákolni pár elképesztően menő cuccot, amiket jól meg is mutatok ebben a videóban:

Ha tetszenek a videóink és még nem vagytok feliratkozva, most megtehetitek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)