Hirdetés

Kalóz Zelda, új Mortal Kombat, és egy csomó egyéb izgalmas hír érkezett a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Nagyon örülhetnek a Mortal Kombat-rajongók, mivel végre bemutatkozott a legújabb rész, a Mortal Kombat 1. Egyelőre csak egy CGI előzetest kaptunk, de az alapkoncepció így is világos: teljesen új idővonal indul el a népszerű verekedős szériában, ebben az új világban esnek majd egymásnak a közismert karakterek - első körben még csak őket láthattuk, de minden bizonnyal hamarosan lerántják majd a leplet a többiekről is.

Ugyancsak nem unatkoznak a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom miatt izgatott játékosok: a Nintendo keményen utánamegy a kalózoknak, akik torrentoldalakról akarják beszerezni a játékot, közben pedig a felnőtt oldalakon is nagy népszerűségnek örvendenek a tematikus tartalmak. 

Hirdetés

Sok más egyéb izgalmas hír mellett az új Hype-ban többek között szó esik a hamarosan esedékes PlayStation Showcase-ről, illetve egy telesen új A Gyűrűk Ura MMO-ról is.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)