Hirdetés

Kedvencek temetője kibeszélő - a holtak is éreznek

|

Láttuk Stephen King egyik leghíresebb könyvének új feldolgozását, részben spoilermentesen, részben spoileresen beszélnek róla.

Hirdetés

Aki kicsit is ismeri Kacit, azt jól tudja róla, hogy szerkesztőnk irtózik a horrorfilmektől, jelen esetben pedig nemhogy arra nem vállalkozott, hogy megnézze a moziba az új Kedvencek temetőjét, hanem még a videót sem volt hajlandó megvágni, annyira kiakasztották az előzetesek. Szerencsére Chavalier és én azonban sosem mondunk nemet a borzongásra. 

Hirdetés

Korábban még nem készítettünk horrorfilmről kibeszélő videót, úgyhogy most teljesen új vizekre evezünk, de nagyon reméljük, hogy az efféle tartalmak is érdekelnek benneteket. Ha tényleg így van, és ezt a tudtunkra is adjátok (nem bonyolult a dolog, a like-gombot kell vadul nyomkodni), akkor a jövőben is érkezünk majd hasonló tartalmakkal. A 2019-es Kedvencek temetője remek nyitásnak bizonyult ebbe az irányba, de idén érkeznek még bőven izgalmasnak tűnő horrorok, szóval mi készen állunk. 

Ha nem szeretnétek lemaradni a többi videónkról sem, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)