Hirdetés

Kerülj karácsonyi hangulatba a GameStarral!

|

Ilyen még nem volt: elvisszük a gamer karácsonyt a nappalidba.

Hirdetés

Megvan amikor anyu vagy a párod berak karácsonykor a YouTube-on egy Michael Bublé válogatást, és le akarod kaparni az arcod? És az, amikor mindez egy loopolt kandalló képével van párosítva, amibe kevesebb fantázia szorult mint a kertévék karácsonyi műsortervébe (Reszkessetek, betörők!, Igazából szerelem, stb.)? 

No, mi most ezt próbáltuk meg egy picit kicsavarni és adni az egésznek egy kis gamer extrát. Alább tehát a GameStar karácsonyi hangulatvideóját találjátok egy autentikus, ünnepi gamer környezettel, és olyan karácsonyi dallamokkal, amitől a Whamageddon sem kopogtat be az ablakon, és az idegszálaitok is sértetlenek maradnak.

Hirdetés

Szeretnénk egyúttal nagyon boldog karácsony kívánni minden kedves olvasónknak, hálásak vagyunk nektek, hogy velünk tartottatok ebben az évben is. A premierként feltöltött videó pontban délelőtt 10-kor indul és nagyjából 12 órán át pörög majd - szóval tényleg bármikor be lehet rakni, hogy fusson a háttérben.

Nekünk nem is kell nagyobb karácsonyi ajándék, mint egy like a videóra, vagy esetleg egy feliratkozás, ha még nem tettétek volna meg - vészesen közel vagyunk a 100 ezres határhoz, hamarosan meglesz ez is!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)