Hirdetés

Két másodperc alatt még azt a választ is elfelejtettük, amit tudtunk volna

|

Újabb családi társasjátékot próbálhattunk ki a Játékszigetnek köszönhetően, ezúttal az Itt van a nyelvemen! nevű társassal játszottak a GameStar szerkesztői. Nem lettünk jobbak.

Hirdetés

Nemrég már mutattunk nektek egy szórakoztató családi társast a Játéksziget kínálatából, amelyben tíz másodperc állt a srácok rendelkezésére arra, helyes választ adjanak egy még elérhető betűvel, ez volt ugyebár a Villámválasz társajáték. Most a szerkesztőség tagja emelték a tét, az Itt van a nyelvemen!-ben ugyan immár mindösszesen csak két másodpercük van megfelelni a feltett kérdést.

Az idő szűkössége pedig könnyen megzavarhatja az embert, még olyan kérdésekre is gyors választ adhat a sietség miatt, amire egyébként kis gondolkozással simán tudni helyesen is felelni. Persze az Itt van a nyelvemen! nem csak egyszerű kérdésekkel támadja meg az elméteket, bőven akadnak igazán agyafúrt feladványok is. Például egy olyan, amire az alpesi szalamandra lett volna a helyes válasz.

Hirdetés

 A többi viszont már az alábbi videóból fog kiderülni, kattintsatok bőszen:

Az Itt van a nyelvemen! társasjáték megvásárolható a Játéksziget üzletekben és webáruházban. 

A GameStar YouTube csatornán pedig továbbra is rengeteg érdekes videó vár benneteket, szóval bátran iratkozzatok fel erre a cuki kis gombra bökve, ha esetleg még nem tettétek volna:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)