Hirdetés

Két oka van annak, hogy nem ütött akkorát a Borat 2

|

Videóban is elmondjuk véleményünket a Borat 2-ről, avagy a Borat Subsequent Moviefilmről.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok Borat 2 kritikánkat, viszont az American Pie Presents: Girls' Rules filmről készített videokritikánkat immár közel 40 ezren néztétek meg YouTube-csatornánkon, úgy éreztük, a jövőben sem hanyagolhatjuk el ezen a téren sem a videós vonalat. Éppen ezért alább megtaláljátok a második Borat mozi, avagy a Borat Subsequent Moviefilm kapcsán legújabb videónkat.

Hirdetés

Bár sokakat teljesen elmosott Borat második amerikai kalandja, és sok kritikus szerint ez lett 2020 legfontosabb filmje, szerintünk épp azon a téren marad végül alul Sacha Baron Cohen, ahol az első epizód brillírozott: nem tud polgárpukkasztó lenni. Ennek pedig két oka van: egyrészt maga a film is rosszul bánik az arányokkal, és a játékidő nagy részében csak Borat és lánya szerepel, másfelől pedig (és ez a sokkal szomorúbb) 2020-ra már az égig tolódott az ingerküszöbünk. 

Mindezt részletesen kifejtjük, szóval ha érdekel a véleményünk, bökjetek rá bátran a Play gombra, ott van Borat bajusza mellett.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni filmes kritikáinkról, videojátékos tesztjeinkről és a többi videós anyagunkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)