Hirdetés

Kevés Mátrix-rajongó tudja, de Morpheus már rég halott

|

A The Matrix Online videojáték után nem is olyan meglepő, hogy Laurence Fishburne nem tért vissza az új Mátrix filmben.

Hirdetés

Tegnap végre-valahára megkaptuk a The Matrix Resurrections első előzetesét, ezt nézve pedig azokban is tudatosult a szomorú tény, akik nem követték eddig a folytatással kapcsolatos híreket: Laurence Fishburne nem fog szerepelni a filmben.

Az alábbi videóban arról mesélünk, hogy karaktere, Morpheus igazából már a The Matrix Online MMORPG-ben meghalt. Azt továbbra sem tudjuk, hogy az új filmben Yahya Abdul-Mateen az ő fiatalabb verzióját alakítja-e, de ez azért elég valószínű.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)