Hirdetés

Kezdjük az évet egy kis World of Warcraft: Dragonflighttal!

|

2023-ban sem maradtok GameStar livestreamek nélkül, máris jön az első élő adás.

Hirdetés

2023 nagyobb januári megjelenéseire még várni kell, ezért úgy gondoltuk, Kaci egy könnyed World of Warcraft: Dragonflight livestreammel nyitja az évet. Alapvetően egy beszélgetős, sztorizgatós élő adásra lehet számítani, Kaci megnézi a legújabb frissítések tartalmait, közben pedig szívesen válaszol a kérdéseitekre - akár WoW-vonatkozásban, akár más téren.

A megszokott időpontban, vagyis 17 órakor kezdünk, az adás nagyjából két órán át tart majd. A menetrend egyébként hasonló marad, mint 2022-ben, szóval általában minden pénteken újabb streamre számíthattok, de ha valami nagyobb megjelenés érkezik, akkor természetesen már az embargó lejártának pillanatában is jöhet egy élő adás.

Hirdetés

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. 

Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)