Hirdetés

Kezdjük el együtt a Resident Evil Village-et!

|

Ma végre megmutathatjuk nektek, egészen pontosan hogyan is indult Ethan Winters kalandja a Resident Evil Village-ben.

Hirdetés

HP tesztjét már olvashattátok és megnézhettétek a Resident Evil Village-ről, ma viszont már arra is lehetőséget kaptunk a Capcomtól és a hazai forgalmazótól, a Cenegától, hogy a megjelenés előtt elkezdhessük streamelni a játékot.

Pontosan így is teszünk, 14 órai kezdettel EndreMan vár majd benneteket, a Village-et pedig természetesen a játék legelejéről kezdjük - Endre nem játsztott vele korábban, szóval minden fordulat pontosan annyira lesz új neki, mint nektek nézőknek.

Holnap 17 órakor egy újabb livestreamben folytatjuk egyébként a Resident Evil Village-et, de fontos megjegyezni, hogy míg a mai adás egy extra streamnek minősül, így korlátozások nélkül visszanézhető lesz, úgy a holnapi etapot később csak a csatornatagsággal rendelkező nézőink tudják majd újra és újra megnézni.

Hirdetés

Amennyiben még csak véletlenül sem akartok lecsúszni a jövőben az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)