Hirdetés

Kezdjünk bele együtt a God of War Ragnarökbe!

|

Végre ez a nap is eljött, Kaci veletek együtt esik neki a God of War Ragnaröknek!

Hirdetés

Borzasztóan régóta vártunk már arra, hogy mozgás közben is megmutathassuk nektek a nálunk holnap megjelenő God of War Ragnarököt. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a globális induláskor, vagyis az új-zélandi megjelenés pillanatától fogva streamelhetjük a játékot, ez pedig percre pontosan ma déli 12 órát jelent. 

És ekkor annak rendje s módja szerint el is fog indulni a God of War Ragnarök livestreamünk, melyben Kaci mutatja meg nektek a játék nagyjából első két óráját - igen, teljesen az elejéről indulunk, szóval játékvégi spoilerekre itt sem kell számítanotok.

Hirdetés

A God of War Ragnarök kapcsán egyébként készítettünk már egy gigantikus összefoglaló videót, ami az első, 2005-ös résztől egészen az előző, 2018-as epizódig összefoglalja a teljes történetet, ezt ide kattintva éritek el. Ha pedig még nem tettétek volna, akkor teljes mértékben spoilermentes tesztünket is bátran olvassátok el vagy nézzétek meg.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)