Hirdetés

Kezünkben a PlayStation 5 DualSense kontrollere!

|

Természetesen a PlayStation 5 dobozában a DualSense egy példányát is megtaláltuk.

Hirdetés

Azt már láthattátok, hogyan néz ki maga a PlayStation 5, ha mi szedjük le róla a csomagolást, de úgy gondoltuk, a forradalmi kontrollert, a DualSense-et (ami ugye már nem a DualShock széria része) egy külön videóban mutatjuk meg nektek. A Sony változtatott egy kicsit a kontroller külsején, hogy még jobban tenyérbe simuljon, de ennél fontosabb, hogy milyen extra funkciókkal teszi még élvezetesebbé a játékélményt.

Sajnos ezekről még nem tudunk nektek nyilatkozni, de a napokban jövünk majd extra tartalmakkal. Most egyelőre be kell érnetek egy olyan videóval, amiben a még be nem kapcsolt DualSense-et tapogatjuk és hasonlítjuk össze a DualShock 4-gyel, valamint az Xbox One kontrollerével.

Hirdetés

Az alábbi rövid anyagban Kaci vette kézbe az irányítóeszközt, és mindent elmond róla, amit első körben tudnotok kell. Indítsátok el a videót, majd ha tetszett, feltétlenül dobjatok rá egy like-ot!

Feliratkozni ugyancsak erősen javasolt, ezt az alábbi gombra bökve tehetitek meg a leggyorsabban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)