Hirdetés

Ki kapja a legtöbb loser pecsétet?

|

A Játékszigetnek köszönhetően ezúttal a Delírium nevű társassal játszottak a GameStar szerkesztői, ami remek karácsonyi ajándék lehet a tesódnak vagy akár a gyermekednek is.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több társasjátékot is kipróbáltunk már a Játéksziget kínálatából, videós formában megmutattuk nektek a Villámválasz és Itt van a nyelvemen! nevű társasokat. Egy harmadik játék is befutott a szerkesztőséghez, EndreMan, Kaci és Paca pedig természetesen erre is rávették magukat. 

Míg az előző két játékban a GameStar szerkesztőinek az eszüket kellett elsősorban használni, és persze a gyorsaság is kiemelten fontos volt, ezúttal kizárólag a reflexek csatáját nézhetitek meg az alábbi videóban.

Hirdetés

A Delírium az alapos megfigyelés és a villámgyors reflexek játéka: a játékosok gurítanak a kockákkal, és ha bármelyik szimbólumból sikerül kidobniuk egy párt, akkor minél gyorsabban el kell mutogatniuk az adott gesztust. Közülük a leglassabb egy "loser pecséttel" lesz gazdagabb. A szabályok tehát végtelenül egyszerűek, a Delírium így kiváló karácsonyi ajándék lehet a kisebb testéreknek vagy akár a gyermeketeknek is.

Az alábbi videó megmutatja, mire is számíthatnak azok, akik beruháznak erre a társasra:

A Delírium társasjáték megvásárolható a Játéksziget üzletekben és webáruházban. 

A GameStar YouTube csatornán temérdek izgalmas tartalommal várunk benneteket egész novemberben, szóval mindenképp megéri feliratkozni, ha esetleg valamiért ezt korábba nem tettétek volna meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)